18 Eylül 2014 Perşembe

Mustafa Kaplan (Delikanlı adam)


Bursaspor mağlubiyetinden sonra Mustafa Kaplan kovuldu. Olayın perde arkası Mustafa Kaplan'ın henüz 2. haftada gönderilmesinden daha garip. Aslında alışılmış sürpriz olaylar artık şaşırtmıyor. Bir heyecanı kalmadı. Bu kadar kısa süre içinde bu kadar çok skandala imza atan duayen başkan Cavcav olduğu sürece biz soğukkanlı Gençler sevdalıları için artık hiç birşey olmaması sürpriz.

Devre arasına 1-0 önde giren Gençlerbirliğinde Cavcav yerinde durmadı. Soyunma odasına adam göndererek Mustafa Kaplan'dan bir iki oyuncuyu değiştirmesini istedi. Hepimizin "kukla" olduğunu düşündüğü Mustafa Kaplan "çüş" diyerek Cavcav'a restini çekti. Cavcav'ın bu cüreti kuşkusuz Mustafa Kaplan'ı avcunun içinde olduğunu zannetmesiydi. İkinci yarıda takımın kötü oyunla 2-1 yenilmesiyle Cavcav Mustafa Kaplan'a "restine rest" dedi. "Mustafa Kaplan'ı görevden alıyorum, haftaya takımı ben çıkaracağım". Cavcav'ın ağzından harfi harfine böyle çıkan bu cümle şimdiden tarihe geçti. Herşeyi yapmaya muktedir kudretli başkanımız MÖ. yaşasaydı tanrı kabul edilebilirdi ama günümüzde ancak filmdeki kötü ana karakter "villain" olabilir.


Mustafa Kaplan bu süreçte hep dik durdu. Gençlerbirliğini ve Cavcav'ı çok sevdiğini söyleyerek "Her zaman bu kulüp içinde çalışmak isterim. Gitmem gerektiğinde giderim." dedi. Bir taraftar kadar takımını seven Mustafa Kaplan vefalı tavrıyla biz Gençlerlilerin kalbini kazanmayı başardı. Cavcav'ın kabul edilemez davranışına isyan etti. "Koyun" olduğunu zanneden bizlere de ders verdi. Ayrılırken Cavcav'a hiçbir kırgınlığı olmaması asalet doluydu. Güle güle Mustafa Kaplan, belki bir gün yine takımının başına geçersin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder