15 Mart 2015 Pazar

24. Hafta: Gençlerbirliği 2 - 1 Fenerbahçe (15.03.2015 - Pazar)


Ligin en önemsiz maçını oynadık. Maçı izlemiycektim ama şeytan dürttü. Allahtan hakem kararlarında bariz bir destek olmadı. Fakat bazı faul kararlarında oyunu rakibe verdiği oldu. Ahmet Çalığın gördüğü sarı kart da adet yerini bulsun diye gösterildi.

Maça gelince, en az 3-0'ı yakalamamız gerekirdi. Daha önce gördüğümüz gibi çok etkili bir hücum dörtlümüz var. Bu dörtlüyü de özellikle defansif olarak Petroviç destekleyince rakip sersemledi. Fener futbolcularının sağa sola sataşacak, hakeme oynayacak halleri bile kalmadı.

Petroviç çok güzel ve tertemiz bir gol attı. Aslında Petroviç bu golün hazırlığını Erciyes maçında yapmıştı. Erciyes maçındaki ilk şutu üst direğin hemen üstünden çıktı. Aynı şekilde vurdu tabi. İkinci şutu direkten döndü. Üçüncü şutu Fener'e denk geldi. Petroviç'i hiç beğenmeyen biri olarak bugün gayet iyi oynadığını kabul etmem gerek. Attığı golü çok beğendim ve bu gole çok sevindim. Yine de bugüne kadar söylediklerimi değiştireceğim anlamına gelmez.

60'tan sonra Hleb'in ortadan kaybolmasıyla maç iyice durgunlaştı. Durup dururken bir gol yedik. Fener bile bu golü beklemiyordu. Golden hemen sonra Guido boş kaleyi ıskaladı.

Mesut Bakkal Guidoyla Mervan'ı değiştirdi. Bu değişiklik çok birşey getirmedi. Sonra da Hleb yerine Gossoyu aldı. Ben İrfan'ın girmesi gerektiğini düşünüyordum ama bilemeyiz. İrfan henüz sakatlıktan çıktı. Gosso oyuna girdikten sonra rakip yarı sahada topla daha çok göründük. Diri Gosso son dakikalarda El Kabir'i görerek galibiyette pay sahibi oldu. Mesut Bakkal da haklı çıktı.

Bugün El Kabir, Landel yine çok iyi oynadı. Bu ikili daha önce belirttiğim gibi çok çabuk takımın en önemli iki ismi oldu. Landel şimdiden beklentilerimi karşıladı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder